Voorstelling Jandino in Orpheus

Zaterdag 12 mei naar de voorstelling van Jandino in Orpheus? Wij bevinden ons op loopafstand van de schouwburg!

Jandino in Orpheus

Antilliaanse orkaan
Alles gaat keihard bij Jandino Asporaat. Zacht en rustig aan is niet zijn ding. Wel kabaal, vet aangezette typetjes, zang, dans en stand-up comedy. Een komisch toneelstuk was er al, hij speelde in de Ziggo Dome met drie van zijn gabbers en met deze nieuwe soloshow wil hij eindigen in de Rotterdamse Kuip. Voor veertigduizend man. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Die gaat al jaren keihard.

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505