*Teamfoto De Bon Vivant 3 0456
Keukenbrigade

Chefkok

Leon

Mijn naam is Leon. Ik ben 47 jaar en al 27 jaar werkzaam als kok in de horeca. De Bon Vivant was het eerste restaurant waar ik mijn loopbaan ben begonnen om nu als chefkok terug te keren, maakt de spreekwoordelijke cirkel rond.

Sous chef 

Gerben

Gerben is 1 september 2022 bij De Bon Vivant begonnen. Zijn enthousiasme, stralende ogen  en creativiteit zijn welkom en wij zijn heel blij dat hij de keukenbrigade versterkt.

Zelfstandig werkend kok

Ewoud

Hallo ik ben Ewoud, 30 jaar, en werk in middels 11 jaar bij De Bon Vivant.

Ik ben zelfstandig werkend kok en in mijn vrije tijd tour ik graag met de motor.

Bediening

Gastheer

Patrick

Mijn naam is Patrick, 32 jaar.
Toen ik 15 was begon ik bij de Bon vivant als afwasser. Snel daarna zei de Chef ‘je mag ook hier je stage doen als leerling kok’. Koken vond ik leuk, maar de bediening sprak mij meer aan. Vervolgens heb ik de opleiding voor gastheer gedaan. Ik beleef veel plezier aan het omgaan met gasten.
Ik heb de gastheer opleiding afgerond en ben doorgegaan in het vak. Op dit moment ben ik de manager in het restaurant en ben ik leermeester, waar ik trots op ben. Ik geniet van elke dag weer naar het werk te gaan.
Mijn hobby’s zijn het weer in de gaten houden, bardienst draaien bij de voetbal en met vrienden weg.

Gastheer

Abel

Mijn naam is Abel, ik ben 22 jaar en ondertussen gediplomeerd meewerkend horecaondernemer en ben een vast teamlid bij De Bon Vivant. Ik vind dat de gast altijd op nummer één moet staan en leg ze graag in de watten. Mijn passie voor wijnen komt goed van pas, ik vertel graag het leuke verhaal achter de wijn.
Naast de bediening werk ik één dag per week in de keuken. En als mijn collega’s mij missen, kunnen ze mij hoogst waarschijnlijk in de moestuin vinden, achter het restaurant.

Bediening

Marieke

Mijn naam is Marieke en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer pedagogische wetenschappen in Nijmegen en heb het erg naar mijn zin. Later wil ik graag voor de klas staan. Ik ga regelmatig naar de sportschool en daarnaast vind ik het erg leuk om met vriendinnen af te spreken, bijvoorbeeld om te gaan stappen. Ik vind het superleuk om bij De Bon Vivant te werken, vaak in het weekend. Het contact met gasten spreekt mij aan en ik vind het fijn om ze blij te maken met lekker eten en wijnen. Hopelijk zie ik u snel bij De Bon Vivant.

Bediening

David

 

Mijn naam is David en ik ben 18 jaar en ben net begonnen op het Cibap in Zwolle. Ik vind het leuk om achter de bar en in de bediening te werken. Ik voetbal bij Robur et Velocitas en game daarnaast graag

Bediening

Chiel

Ik werk een paar momenten in de week met veel plezier in de bediening. Daarnaast ben ik gestart met de opleiding e-commerce aan het Windesheim in Zwolle. Rugby is mijn uitlaatklep en sinds kort ben ik, samen met vrienden trainer en coach van de Mini’s. Leerzaam en leuk. als ik tijd over heb ga ik heel graag uit.

Bediening

Bart

Ik ben Bart en werk sinds juni 2018 bij de Bon Vivant. Ik vind het top om hier te werken vanwege het contact met de gasten en het geweldig gezellige team. Ik studeer geneeskunde in Groningen. Als ik tijd over heb doe ik aan roeien. Ondanks de afstand, blijf ik, af en toe, met veel plezier bij De Bon Vivant werken.

1Wim Eilander 4
Vinoloog

Wim Eilander

Eigenaressen gastvrouwen
*Janet en Astrid 7 1808

Janet Eilander en Astrid Westdorp

Een droom werd een kans!

Aan de Loolaan staat een prachtig pand; dé droomlocatie voor een restaurant.

Het heeft dan ook al 25 jaar deze bestemming. Eerst een pannenkoekenhuis en later de Franse keuken met als specialiteit de wildgerechten.

Zo’n 18 jaar geleden kwamen we er zelf voor het eerst, we kwamen er vaak, vierden er bijzondere feesten en diners en liepen er dagelijks langs. Mijmerend met het idee het zelf eens te mogen uitbaten. Op een vergelijkbare, maar toch ook weer op een hele andere manier. Ik ben er gaan werken, parttime en af en toe de catering; met veel plezier!  De passie voor de horeca kreeg hier nog meer vorm.

Overdag de zaak gaan runnen, als een “shop in een shop”, dat werd ons plan! Samen met Astrid werd dat plan steeds serieuzer. Dobberend op een bootje in Friesland besloten we dat het moest gaan gebeuren. Met de eigenaren gingen we daarom in september hierover in gesprek.

Zij hoorden ons idee met interesse aan. Ze waren verrast, maar voor hen vielen meteen de puzzelstukjes in elkaar. Overdag zou kunnen, maar zij besloten ons iets anders voor te leggen; de Bon Vivant overnemen!

Een bijzondere kans om onze dromen waar te maken en ervoor te gaan!

Na overleg met onze gezinnen hebben we “ja! ” gezegd op deze bijzondere uitdaging en willen er een  fantastisch en gezellig Frans restaurant van maken!

Vol enthousiasme zijn we van start gegaan met alle voorbereidingen en op 1 maart ontvangen we de sleutel. Daarna een vlotte metamorfose en vanaf 18 maart gaan we open!

We hebben zin om iedereen daar te ontmoeten, dus we zeggen graag;

“We zien elkaar in De Bon Vivant!”

Bienvenue!

Astrid & Janet

Geef een reactie