*Teamfoto De Bon Vivant 3 0456
Keukenbrigade

Chefkok

Leon

Mijn naam is Leon. Ik ben 47 jaar en al 27 jaar werkzaam als kok in de horeca. De Bon Vivant was het eerste restaurant waar ik mijn loopbaan ben begonnen om nu als chefkok terug te keren, maakt de spreekwoordelijke cirkel rond.

Sous chef 

Gerben

Gerben is 1 september 2022 bij De Bon Vivant begonnen. Zijn enthousiasme, stralende ogen  en creativiteit zijn welkom en wij zijn heel blij dat hij de keukenbrigade versterkt.

Zelfstandig werkend kok

Ewoud

Hallo ik ben Ewoud, 30 jaar, en werk in middels 11 jaar bij De Bon Vivant.

Ik ben zelfstandig werkend kok en in mijn vrije tijd tour ik graag met de motor.

Zelfst werkend kok i.o.

Chef

Bediening

Gastheer

Patrick

Mijn naam is Patrick, 32 jaar.
Toen ik 15 was begon ik bij de Bon vivant als afwasser. Snel daarna zei de Chef ‘je mag ook hier je stage doen als leerling kok’. Koken vond ik leuk, maar de bediening sprak mij meer aan. Vervolgens heb ik de opleiding voor gastheer gedaan. Ik beleef veel plezier aan het omgaan met gasten.
Ik heb de gastheer opleiding afgerond en ben doorgegaan in het vak. Op dit moment ben ik de manager in het restaurant en ben ik leermeester, waar ik trots op ben. Ik geniet van elke dag weer naar het werk te gaan.
Mijn hobby’s zijn het weer in de gaten houden, bardienst draaien bij de voetbal en met vrienden weg.

Bediening

Marieke

Mijn naam is Marieke en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer pedagogische wetenschappen in Nijmegen en heb het erg naar mijn zin. Later wil ik graag voor de klas staan. Ik ga regelmatig naar de sportschool en daarnaast vind ik het erg leuk om met vriendinnen af te spreken, bijvoorbeeld om te gaan stappen. Ik vind het superleuk om bij De Bon Vivant te werken, vaak in het weekend. Het contact met gasten spreekt mij aan en ik vind het fijn om ze blij te maken met lekker eten en wijnen. Hopelijk zie ik u snel bij De Bon Vivant.

Bediening

Eline

 

Bediening

Rixt

Gastvrouw i.o.

Catinka

Mijn naam is Catinka en ik ben 18 jaar. Ik studeer momenteel gastvrouw niveau 2 bij het Aventus en werk nu bij De Bon Vivant als gastvrouw i.o. Zodra ik klaar ben met studeren, wil ik hier graag fulltime blijven werken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken. Daarnaast hou ik van opruimen / schoonmaken en als ik tijd over heb ga ik graag naar het bos met mijn huisdieren. Wat mijn werk leuk maakt is het gezellige team en tevreden gasten.

Bediening

David

 

Mijn naam is David en ik ben 18 jaar en ik volg de opleiding mediavormgeving bij het Cibap in Zwolle. Ik vind het leuk om achter de bar en in de bediening te werken. Ik voetbal bij Robur et Velocitas en hou mij graag met video en fotografie bezig

Bediening

Chiel

Ik werk een paar momenten in de week met veel plezier in de bediening. Daarnaast volg ik de opleiding e-commerce aan het Windesheim in Zwolle. Rugby is mijn uitlaatklep en sinds kort ben ik met veel plezier trainer en coach, samen van de mini’s, een rugby jeugdteam, leerzaam en leuk. Als ik tijd over heb ga ik heel graag uit.

Bediening

Bart

Ik ben Bart en werk sinds juni 2018 bij de Bon Vivant. Ik vind het top om hier te werken vanwege het contact met de gasten en het geweldig gezellige team. Ik studeer geneeskunde in Groningen. Als ik tijd over heb doe ik aan roeien. Ondanks de afstand, blijf ik, af en toe, met veel plezier bij De Bon Vivant werken.

Vinoloog

Wim Eilander

Eigenaressen gastvrouwen

Janet Eilander en Astrid Westdorp

Een droom werd een kans!

Aan de Loolaan staat een prachtig pand; dé droomlocatie voor een restaurant.

Het heeft dan ook al 25 jaar deze bestemming. Eerst een pannenkoekenhuis en later de Franse keuken met als specialiteit de wildgerechten.

Zo’n 18 jaar geleden kwamen we er zelf voor het eerst, we kwamen er vaak, vierden er bijzondere feesten en diners en liepen er dagelijks langs. Mijmerend met het idee het zelf eens te mogen uitbaten. Op een vergelijkbare, maar toch ook weer op een hele andere manier. Ik ben er gaan werken, parttime en af en toe de catering; met veel plezier!  De passie voor de horeca kreeg hier nog meer vorm.

Overdag de zaak gaan runnen, als een “shop in een shop”, dat werd ons plan! Samen met Astrid werd dat plan steeds serieuzer. Dobberend op een bootje in Friesland besloten we dat het moest gaan gebeuren. Met de eigenaren gingen we daarom in september hierover in gesprek.

Zij hoorden ons idee met interesse aan. Ze waren verrast, maar voor hen vielen meteen de puzzelstukjes in elkaar. Overdag zou kunnen, maar zij besloten ons iets anders voor te leggen; de Bon Vivant overnemen!

Een bijzondere kans om onze dromen waar te maken en ervoor te gaan!

Na overleg met onze gezinnen hebben we “ja! ” gezegd op deze bijzondere uitdaging en willen er een  fantastisch en gezellig Frans restaurant van maken!

Vol enthousiasme zijn we van start gegaan met alle voorbereidingen en op 1 maart ontvangen we de sleutel. Daarna een vlotte metamorfose en vanaf 18 maart gaan we open!

We hebben zin om iedereen daar te ontmoeten, dus we zeggen graag;

“We zien elkaar in De Bon Vivant!”

Bienvenue!

Astrid & Janet

Geef een reactie