26 mei | Rob de Nijs in Orpheus

Gaat u op zaterdag 26 mei naar het jubileumconcert van Rob de Nijs in Theater Orpheus? Combineer uw theaterbezoek met een heerlijk diner bij De Bon Vivant!

Rob de Nijs (jubileumconcert)

Still going strong. En hoe!
Als Rob de Nijs op het podium staat, kun je je niet voorstellen dat hij dit jaar 75 jaar wordt en dat dit zijn 35ste theatertour is waarmee hij door de Lage Landen trekt. Recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs, vanwege zijn rijke oeuvre, grootse muzikaliteit en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven. Gaat dat zien! (“Nu het nog kan”, meldt hij er zelf achteraan).

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Wij serveren al een 3-gangenmenu vanaf € 34,50!  Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505