Naar de “So Long Cohen” voorstelling in Orpheus?

Naar de “So Long Cohen” voorstelling in Orpheus én gezellig uit eten? Restaurant De Bon Vivant bevindt zich op slechts 5 min. loopafstand van Orpheus!

So Long Cohen voorstelling in Orpheus

Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem generaties in de ban wist te houden. Wie was deze charmante romanticus? In So long Cohen zoekt schrijver en verteller Bas Steman op zijn zolderkamer naar antwoorden. De zoektocht voert hem langs Cohens vele prachtige poëtische liedjes, die gezongen worden in de sfeer van het origineel, en soms in vrije muzikale vertolkingen. De zolderkamer verandert af en toe in een café of een talkshowpodium. Daar laat cabaretier Ernest Beuving, imitaties/ persiflages van tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van Maarten van Rossum tot Jules Deelder.
So long Cohen wordt zo een heerlijke avond muziek, poëzie, humor en ontroering in een oprechte ontdekkingsreis naar de diepe ziel van Cohen.

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505