Komende week naar “Fiddler on the Roof” in Orpheus?

restaurant Orpheus Apeldoorn

Gaat u tussen 17 en 22 april naar de “Fiddler on the Roof” voorstelling in Orpheus en wilt u dat combineren met een heerlijk diner? Bij restaurant De Bon Vivant bent u aan het juiste adres!

“Fiddler on the roof” in Orpheus

Dé must-see musical van dit theaterseizoen
Sommige musicals verliezen hun glans nooit. Fiddler on the Roof is er zo eentje; eerder in de Nederlanders theaters te zien als Anatevka (1966, 1998 en 2008). In de meest actuele versie is de hoofdrol voor Thomas Acda. Hij verstaat de kunst om Tevye indrukkend, eigentijds en persoonlijk neer te zetten.

Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van schouwburg Orpheus. U kunt bij ons gratis aan de Loolaan parkeren.

Speciaal “Theater” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkelt. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt “theater menu” te staan en zodoende worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten bestellen van onze menukaart en zonder tijdnood van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten en een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505