Restaurant dichtbij Radio kootwijk?

Restaurant De Bon Vivant in Apeldoorn is een restaurant dichtbij radio Kootwijk. Gezellig uit eten na een dagje radio Kootwijk? Bekijk hier onze menukaart!

Radio Kootwijk

In het hart van de Veluwe maken de bomen van Nederlands grootste bosgebied opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand. Met een oppervlakte van 700 hectare is het Kootwijkerzand de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa. In het midden bevindt zich het monumentale zendstation Radio Kootwijk.

Glooiende heuvels zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De leegte van zand en heide maakte het Kootwijkerzand bij uitstek geschikt voor Radio Kootwijk: het zendstation dat in de jaren twintig van de vorige eeuw werd gebouwd voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Het imposante gebouw, dat het midden houdt tussen een tempel en een sfinx, contrasteert prachtig met de lege, woeste omgeving.

Restaurant De Bon Vivant

Een dagje radio Kootwijk combineren met gezellig uit eten gaan? Restaurant De Bon Vivant in Apeldoorn wilt u graag deze optie bieden. Ons restaurant bevindt zich op 10 min. afstand van radio Kootwijk.

Ons gezellige Restaurant is al sinds 1994 op de vorstelijke Loolaan en beschikt daarmee over een Top locatie in Apeldoorn. Onze keuken werkt met ”streekgerechten” en beschikt over verschillende specialiteiten. Ook kunt u bij ons gratis parkeren voor de deur.