De Veluwse Bron

Een dag is te kort om straks van alle faciliteiten, restaurants en rustruimtes bij de Veluwse Bron gebruik te maken. De ruime opzet biedt afwisseling, rust en ontspanning. Een dagje wellness wordt zo een ware beleving. U heeft bij de Veluwse Bron de keuze uit veel verschillende sauna’s zoals een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna en zelfs een compleet Kelo-saunadorp. Daarnaast zijn er diverse baden zoals een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. Naast de vele faciliteiten kunt u genieten van de kuurtuinen van de Veluwse Bron. De tuinen zijn alle seizoenen van het jaar adembenemend en gelegen op het zuiden en met fraai uitzicht over een groot meer. In de zomer is het hier heerlijk zonnen. Maar ook midden in de winter is het er prachig en waant u zich bij De Veluwse Bron in het buitenland.

Restaurant nabij De Veluwse Bron

Op nog geen kwartier rijden vanaf De Veluwse Bron in Emst ligt restaurant De Bon Vivant. Wilt u na een dagje ontspanning uw dag compleet maken door gezellig in een goed restaurant uiteten te gaan? Restaurant De Bon Vivant biedt een gevarieerde menukaart met gerechten van hoge kwaliteit. Ook kunt u gratis voor de deur parkeren!

Ligging van De Veluwse Bron

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle, midden in de Veluwse natuur van Emst. Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten. Pure ontspanning!

Geef een reactie