Restaurant De Bon Vivant

Restaurant De Bon Vivant in Apeldoorn, is een vorstelijk restaurant gelegen aan de Loolaan. Tussen alle restaurants in Apeldoorn, onderscheidt De Bon Vivant zich met gastvrijheid, sfeer, en biologische gerechten.
Zoals elke stad een Hoofdstraat heeft en elk dorp een Dorpsstraat, zo heeft Apeldoorn de Loolaan. De Loolaan is een van de oudste en mooiste lanen van ‘de stad in het groen’. Een laan met een koninklijk verleden die begint bij de bekende ‘Naald’ bij Paleis Het Loo en eindigt bij de magistrale Grote Kerk.

Sinds 1994 in Apeldoorn

Restaurant De Bon Vivant is al sinds 1994 op deze vorstelijke Loolaan gelegen en beschikt daarmee over een Top locatie in Apeldoorn.
Onze keuken werkt met ”streekgerechten” en beschikt over verschillende specialiteiten. Elke keer weer proberen wij naar vernieuwende gerechten op onze menukaart te streven, met hoge kwaliteit.

U als gast

U als gast proberen wij niets tekort te doen, niet alleen een goed glas wijn of een heerlijk diner zijn van uiterst belang, maar ook de service en de gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Tevens kunnen wij speciaal voor u vegetarische, biologische of glutenvrije gerechten serveren. Bij restaurant ”De Bon Vivant” staat u centraal.

 Bekijk hier onze:

Geef een reactie