Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 148 reviews
Inekr

Wij hebben deze zomer al verschillende keren heerlijk gegeten op het terras bij Bon Vivan. Ieder keer was het heerlijk en de sfeer is gezellig. Wij zijn van plan regelmatig daar te gaan eten en beslist ook in de winer

Toby

Heerlijk gegeten tijdens de mosselavond. Niet de eerste en zeker niet de laatste keer bij de bon vivant. Eten goed, wijn goed, gastvrijheid goed. Voor ons tot de volgende keer!

Hejo

Op 2 juli 2018, onze trouwdag, met een Social Deal gegeten. Prima menu, goede ambiance, prettige bediening kortom goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar....waarom dat spastische gedoe met water en brood? Net als veel andere recensenten vind ik het irritant dat het je vriendelijk wordt aangeboden maar later blijkt dat je ervoor moet betalen. Waarom niet een karaf kraanwater en wat stokbrood gratis, standaard op tafel? In Frankrijk geeft elk restaurant, hoe klein, eenvoudig of erg chique en luxe ook zonder te vragen water en brood. Het kost bijna niets, verhoog desnoods de prijzen een beetje ter compensatie.Word trendsetter, Bon Vivant, en het brengt je veel goodwill!

Ontspannen

Heerlijk buiten kunnen zitten, ontspannen, buiten de drukte van het dorp, de tijd genomen.De gastvrouw Yvonne is buitengewoon hartelijk. Mooie rosé gedronken en heerlijk gegeten.

Prima

Wij hebben verrukkelijk gegeten en genoten van het restaurantKleine tip: als je naast het kastje zit buiten, eerste tafel onder de luifel, links van de ingang, let er dan op in de bediening dat je het kastje niet dichtsmijt. De windvlaag die dan ontstaat is hinderlijk tijdens het eten.Tot een volgende!

Adri

We hebben met 8 personen op vrijdagavond 1 juni heerlijk gegeten.Fijn menu en alles smaakte prima en gezellige bediening.Kortom we hebben genoten.

Frans en Els

Mooie kaart, lekker eten, goede ambiance en zeer prettige bediening

Nienke

Wij hebben er zaterdag 21 april gegeten Het was lekker. Ook konden wij lekker buiten eten.De bedienig was prima.

Jan

Een volle Bon Vivant is niet het beste moment om er te eten, kies liever een rustiger avond. Eten is echt goed, de smaken kloppen.De rekening is een verrassing en dat hoort niet. Het water wordt al ingeschonken voordat we er erg in hebben. (wij willen geen flessenwater) De huiswijn is de tafelwijn en dat betaal je ook (>€6,-). Brood plankje stelt niets voor en toch €7,5. Kortom Bon Vivant is slordig met zijn "randzaken"! Wij komen vast nog wel een keer weer, maar niet op zaterdagavond.

Lekker duurt het langst

2e paasdag lekker gegeten in een gezellig vol restaurant met een plezierige bediening. Wel héél lang moeten wachten op de diverse gangen.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»