Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 141 reviews
Nienke

Wij hebben er zaterdag 21 april gegeten Het was lekker. Ook konden wij lekker buiten eten.De bedienig was prima.

Jan

Een volle Bon Vivant is niet het beste moment om er te eten, kies liever een rustiger avond. Eten is echt goed, de smaken kloppen.De rekening is een verrassing en dat hoort niet. Het water wordt al ingeschonken voordat we er erg in hebben. (wij willen geen flessenwater) De huiswijn is de tafelwijn en dat betaal je ook (>€6,-). Brood plankje stelt niets voor en toch €7,5. Kortom Bon Vivant is slordig met zijn "randzaken"! Wij komen vast nog wel een keer weer, maar niet op zaterdagavond.

Lekker duurt het langst

2e paasdag lekker gegeten in een gezellig vol restaurant met een plezierige bediening. Wel héél lang moeten wachten op de diverse gangen.

Zoals altijd geweldig!

Weer een topavond, tot in de puntjes verzorgd en in de watten gelegd.

uitstekend

vrijdagavond 23 maart heerlijk gegeten en een uiterst voorkomende bediening, zoals reeds ter plekke uitgesprokenEen absolute aanrader

14 maart 2018 hier gegeten met een groep van 11 personen om mijn 50ste verjaardag te vieren. Gezellige ambiance, prima bediening en heerlijk gegeten. Het dessert was extra feestelijk en zelfs een flesje wijn cadeau na afloop. Een fantastische avond om op terug te kijken. Genoten!

zwolle

Voorgerechten zijn goed, hoofdgerechten vallen tegen qua smaak, maar ook qua hoevaalheid. Voor t bedrag dat je betaald krijg je erg weinig. Voor alle extra's zoals frietjes moet je ook betalen. Viel mij erg tegen. Bediening is wel erg attent en vriendelijk.

Dominicus

Heerlijk eten in een sfeervol restaurant met geweldige geschiedenis.

Heijsen01

Bon Vivant op hun website 1-3-18 (diner 8-2-18)Prima gegeten. Fijne bediening. Rekening verrassend: aangeboden brood met kruidenboter niet genoemd als extra kosten. Normaliter kleine amuse als welkom kosteloos. Extra brood gevraagd want lekkere wildsaus: samen 7,50 wel wat gortig toch voor brood met kruidenboter. Dan de koffie: 2 stuks gevraagd maar op bon stond 1x 2,45 en 1 x 7,50 voor een koffieservies. Dit hebben wij niet besteld en we kregen een plankje met enkele bonbons erbij. Kortom: prima gegeten. rekening niet leuk achteraf (ruime tip gegeven ook).

Karin

Met een grote groep lekker gegeten. Bediening is vriendelijk en checkt geregeld of iedereen nog voldoende drinken heeft. Eten mag wat mij betreft iets hoger op smaak gebracht worden maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»