Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 117 reviews
by peter van vlaanderen on Restaurant | De Bon Vivant | Apeldoorn
bon vivant

Geweldig restaurant! Heerlijk gegeten.

Ilse

De ontvangst was hartelijk, de bediening snel en het eten heerlijk! Er staat hier vaak weer iets nieuws op de kaart. Een sympathieke gastheer met veel persoonlijke aandacht maakt de avond compleet. Aanrader!

Johan en Margot

Heerlijk gegeten! Een mooie variatie van smakelijke gerechten, van voor- hoofd tot nagerecht. Goede rustige ambiance en een rijke wijnkaart, kortom alle ingredienten voor een mooie avond uit.

Inge

We hebben lekker gegeten (wild/dagmenu). Over de combinatie wijn/wijnadvies bij het wildgerecht waren we minder tevreden. De wijn vonden we niet goed passen bij het gerecht, hertenbiefstuk. De wijn was te soepel en niet zwaar genoeg. Toen we de rekening hadden betaald en de specificatie zagen moesten we nog een extra keer slikken. Water voor 4,95, wijn van de maand 6,50 per glas terwijl de huiswijn 3,95 per glas kost. Wij proefden geen verschil. We bestelden na afloop één kopje decafé-koffie en zagen dit terug op de nota met omschrijving koffieservies voor 7,50. Inclusief bonbons, waar we niet om hadden gevraagd. De prijs van het 4-gangenmenu, 34,50 was het zeker waard. Conclusie: prima entourage, vriendelijke bediening, goed eten maar het drinken vinden wij extreem duur.

Hanna van Ekeren

Weer uitstekend gegeten op 22 oktober 2017. Sfeer en bediening is heel prettig. Wij hadden een fijn plekje bij het raam. De mooie rode Bordeau maakte het geheel compleet!!!

Ed

Gastvrije ontvangst en gezellige sfeer.Diner was heerlijk en de bediening was top.Echte aanrader...!

Verrassend gezellig

We hebben heerlijk gegeten. Originele, goed bereide gerechten. Heerlijk dessert. Gastvrije ontvangst, vriendelijke, misschien nog wat onervaren, bediening. We komen zeker terug.

We hebben heerlijk genoten van de ondergaande zon op het fijne terras en daarna van het heerlijke eten. Zeer smaakvol gegeten en persoonlijk en gastvrij bediend. Komen zeker terug!

Goed

Goed en (h)eerlijk eten. Bediening vriendelijk, maar kan nog wat meer ervaring opdoen. Al-met-al een heel geslaagde avond, waarvoor dank.

In de aap gelogeerd

Heerlijk gegeten, vriendelijke en attente bediening. Super avond gehad en lekker gegeten.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»