Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 111 reviews
Geen beste beurt

De kok bleek ziek en de andere op vakantie. Daarmee werd hun probleem, ons probleem. Zeer beperkte kaart dus. De steenvariatie bleek weinig variatie te hebben, want het bestond uit een soort vlees. En ook niet heel veel. De mosselen waren wel lekker. Het toetje was echter weer ronduit slecht. Waterige sorbet met een verdwaald stukje fruit.

Goed

Goed en (h)eerlijk eten. Bediening vriendelijk, maar kan nog wat meer ervaring opdoen. Al-met-al een heel geslaagde avond, waarvoor dank.

In de aap gelogeerd

Heerlijk gegeten, vriendelijke en attente bediening. Super avond gehad en lekker gegeten.

Willem en Helma

Weer heerlijk gegeten vergezeld van uitstekende wijnen. Tot binnenkort!

Fons

Heerlijk gegeten, goede bediening, uitstekende wijn. Daarbij een geweldige zomerse avond, dus heerlijk buiten kunnen eten. TOP.Wij komen hier beslist terug!!

by Meryon Hobert-Haijtink on Restaurant | De Bon Vivant | Apeldoorn
M.

Weer heerlijk gegeten. De zaak zat helemaal vol, zeer klantvriendelijk personeel en het eten was ruim voldoende en heerlijk.

Max

Wij hebben prima gegeten bij de Bon Vivant. Sfeervolle ambiance en vriendelijke bediening.

Onno

Gezellige sfeer, vriendelijke en kundige bediening en lekker eten.

Het was erg lekker, alleen.. ik had me verheugd op de zeetong (want die is superlekker) maar stond niet meer op de kaart, helaas.

Andreas

Het dagmenu wat we gekozen hadden, was een culinaire hoogstandje. Lekker en qua hoeveelheid precies goed.Je moet ruim de tijd hebben om alle gangen te kunnen afwachten. Op warme dag is het binnen benauwd. Niettemin toch 5 verdiende sterren!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»