Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 134 reviews
Dominicus

Heerlijk eten in een sfeervol restaurant met geweldige geschiedenis.

Heijsen01

Bon Vivant op hun website 1-3-18 (diner 8-2-18)Prima gegeten. Fijne bediening. Rekening verrassend: aangeboden brood met kruidenboter niet genoemd als extra kosten. Normaliter kleine amuse als welkom kosteloos. Extra brood gevraagd want lekkere wildsaus: samen 7,50 wel wat gortig toch voor brood met kruidenboter. Dan de koffie: 2 stuks gevraagd maar op bon stond 1x 2,45 en 1 x 7,50 voor een koffieservies. Dit hebben wij niet besteld en we kregen een plankje met enkele bonbons erbij. Kortom: prima gegeten. rekening niet leuk achteraf (ruime tip gegeven ook).

Karin

Met een grote groep lekker gegeten. Bediening is vriendelijk en checkt geregeld of iedereen nog voldoende drinken heeft. Eten mag wat mij betreft iets hoger op smaak gebracht worden maar dat is een persoonlijke voorkeur.

geweldig gezellig genoten

We waren hier op Valentijnsdag om mijn afscheid van het werk te vieren. Het betrof een klein gezelschap met verschillende eet- en dieetwensen. Alles kwam prima voor elkaar, we aten op tijd met elkaar. Bediening was niet opdringerig maar wél met persoonlijke aandacht. Ik heb een geweldig fijne avond gehad. Dank aan het team van De Bon Vivant!

Bon Vivant

Prettige sfeer, ontspannen en goed eten. Klassiek in een modern jasje. Genoten!

by Isabelle van Rijthoven on Restaurant | De Bon Vivant | Apeldoorn
Isabelle

Bon Vivant ligt op een goede locatie. Met zijn landelijke style geeft het een heerlijke sfeer. Heel de avond was goed verzorgd. Alles heerlijk op smaak en een prachtige presentatie van de gerechten. We hebben genoten! Dus of toe wel een echte aanrader!! (een dikke 10)

Alweer prima en gezellig

Weer lekker gegeten in een prima informele sfeer.Alles was prima verzorgd en nodigt uit om vaker te komen.

Robert

Bezoek za 20/1/2018Gezellige warme inrichting.Eten prima van smaak en verzorgd opgediendBediening zeer matig en niet vriendelijk naar ouderen toe. Betuttelend en afwijzend tegenover afwijkende wensen!Zeer lawaaierige gasten van het nivo “ ik ben alleen op deze wereld” !! Wij konden zelf geen gesprek aan tafel voeren zonder te schreeuwen!Reden voor ons om af te zien van nagerecht en koffie en vroegtijdig de gelegenheid te verlaten.(Vragen ons af of het management hier iets aan kon doen)

W&H

ook bij ons vijfde jaarlijkse bezoek was weer alles zoals het hoort. Bediening, kwaliteit van het menu, sfeer.... we komen zeker weer terug

Gregor

Heerlijk van smaak en leuke presentatie van de gerechten. Kortom, een aanrader en gaan zeker nog eens terug.Prettige bediening.

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»