War Horse Orpheus

Het verhaal van War Horse is gebaseerd op de roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford, vertaald door Tom Kleijn en gemaakt in samenwerking met Handspring Puppet Company.War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan 4,7 miljoen theaterbezoekers. De show staat momenteel voor het zevende jaar op West End in Londen voor uitverkochte zalen.
De Broadway productie heeft 5 Tony Awards gewonnen. Momenteel draait de productie in Australië, is er een uitgebreide tour in Noord-Amerika en is er onlangs een productie geopend Berlijn.

War Horse komt nu ook in Theater Orpheus in Apeldoorn!

Trailer War Horse


Het “Theater Menu”

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt in Orpheus, hebben wij speciaal het Theater menu. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid.
U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Bekijk hier onze menukaart

Op 5 min. loopafstand van Orpheus

Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand van Orpheus in Apeldoorn. U kunt uw auto bij ons Gratis voor de deur parkeren en zodoende genieten van een complete avond.

Reserveer online

Klik hier om online te reserveren of bel met 055- 5787 505