Spirit of Winter op Paleis het Loo

Spirit of Winter luidt traditiegetrouw ‘the most wonderful time of the year’ in. En dit jaar is het reden voor een éxtra groot winterfeest op de mooiste plek bij Paleis Het Loo in Apeldoorn: we vieren het dit jaar voor de zesde keer. Spirit of Winter is uniek in sfeer en setting. Tijdens Spirit of Winter is alles aanwezig om de winter te vieren. Niet minder dan honderdtwintig deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoenproducten in Apeldoorn, dichtbij Paleis Het Loo.

Paleis het Loo

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar de Spirit of Winter georganiseerd op Paleis het Loo in Apeldoorn.

Activiteiten Spirit of Winter

Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties en mode voor de feestdagen, culinaire hoogstandjes; hier kijkt u de kunst af van échte sfeerexperts. Natuurlijk zijn bezoekers van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in Paleis Het Loo. Het paleisbezoek is bij de entreeprijs van € 17,50 inbegrepen. Dit jaar is er een programma waarin de Kerst- en de komende feestdagen centraal staan. En u viert dat nu al mee op een markante plek van Paleis Het Loo.

 

Restaurant De Bon Vivant

Na een leuke dag Spirit of Winter op Paleis het Loo bezocht te hebben, gezellig uit eten? Restaurant De Bon Vivant bevindt zich op nog geen 5 min. loopafstand van Paleis het Loo en u kunt bij ons gratis parkeren voor de deur

Reserveren? Klikt u dan hier.

Geef een reactie