Parade van de Zomerkoning

Paleis Het Loo lanceert deze zomer iedere woensdagavond van 30 juli t/m 27 augustus 2014 een spectaculair evenement: Parade van de Zomerkoning.

Openluchttheater Paleis het Loo

Tijdens de zes woensdagavonden zijn de barokke tuinen van Paleis Het Loo het decor voor een bont tuinspektakel met muziek, verrassende theater acts en een adembenemend luchttoneel. Parade van de Zomerkoning is één groot openluchttheater met doorlopend entertainment voor jong en oud in Apeldoorn.

De parade van de Zomerkoning

Paleis Het Loo heeft een evenementenorganisator in de arm genomen die acteurs, acrobaten en tientallen artiesten laat optreden. De Zomerkoning die zijn gasten vanaf 19.30 uur ontvangt is het centrale figuur. Een half uur later luidt trompetgeschal het openluchtfeest in. Een Grande Finale maakt rond de klok van 22.30 uur een einde aan het festijn.

Gezellig Uit Eten?

Wilt u een complete avond uit met uw gasten? Restaurant De Bon Vivant bevindt zich sinds 1994, op nog geen 5 minuten loopafstand van Paleis het Loo.

Wij hebben een speciaal “theater menu”en kunnen garanderen dat u op tijd bij de voorstelling bent. Tevens kunt u bij ons gratis parkeren voor de deur.

Voor meer informatie: 055- 5787505