2e editie Loolaanrally

De Film van een prachtige dag:

Foto’s van de Loolaanrally 2012:

Zoekt u foto’s van de Loolaanrally 2012? Vind ze hier:

Uitslagen?

Vind de uitslagen van de Loolaanrally hier.

Het goede doel

Dankzij u als deelnemer of sponsor is er voor het goede doel, bouwen van een nieuw weeshuis in Voi,Kenia, net iets meer dan 17.000 euro opgehaald. Een prachtig bedrag waar alleen niet wij heel erg blij mee zijn, maar ook de kinderen!

De Loolaanrally

Op zondag 16 september 2012 zal de vorstelijke Loolaan wederom worden omgetoverd tot rennerskwartier van de tweede editie van “De Bon Vivant” Loolaanrally.Met een deelnemersveld van maximaal 40 klassieke of sportieve voertuigen zal dit weer een spetterend evenement gaan worden! Door middel van een aantal verschillende route-aanduidings systemen (bolletje-pijltje, kaartlezen, foto-opdracht) wordt u geleid langs de meest prachtige plekjes die de Veluwe rijk is.Restaurant “De Bon Vivant” zorgt ervoor dat het u de gehele dag aan niets zal ontbreken. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee, de lunch staat tijdens de rally voor u klaar op locatie en na binnenkomst kunt u aanschuiven aan een overheerlijk diner.

Het Goede Doel

Het goede doel van dit jaar is de bouw van een nieuw weeshuis nabij Voi, Kenia. Meer informatie kunt u vinden op: www.rijdenvoorafrika.nl