Grace Kelly, prinses en stijlicoon

Prins Albert van Monaco heeft in Apeldoorn de tentoonstelling geopend over zijn moeder, de actrice Grace Kelly.

Tentoonstelling op Paleis het Loo

Paleis Het Loo pakt in 2014 groots uit met de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’, waarin het unieke verhaal verteld wordt over het boeiende en veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco. Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen opnieuw tot leven.

Grace Kelly

Het beeld van prinses Grace, geboren in de Verenigde Staten als ‘Grace Patricia Kelly’, is nooit uit ons collectieve geheugen verdwenen. Grace Kelly (1929-1982) is als stijlicoon een van de meest gefotografeerde vrouwen van de twintigste eeuw en werd op de voet gevolgd door de media in haar succesvolle leven als Amerikaanse filmster, als vorstelijke bruid en als prinses van Monaco. Haar schoonheid, karakter, talenten en de overgave en discipline, die zij zowel in haar rol als filmster en in haar rol als prinses ten toon spreidde, maken haar zo onvergetelijk en inspirerend.

Restaurant De Bon Vivant

Op nog geen 10 min. loopafstand van ons restaurant bevindt zich Paleis het Loo. Na een dag Paleis het Loo gezellig uit eten? Het team staat graag voor u klaar! Bekijk hier onze menukaart.

Route naar Paleis het Loo