Naar Eric Corton in Orpheus?

Gaat u zaterdag 26 mei naar Eric Corton in Orpheus? Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk diner vooraf! Reserveer nu online en u bent op tijd bij uw voorstelling!

Eric Corton

-Ma-

Over een moeder en haar zoon
Misschien heb je het boek gelezen, of volg je de serie in de weekendbijlage van het Algemeen dagblad? Ma, van Hugo Borst kruipt meteen onder je huid. Het eerlijke en daardoor bij tijd en wijle hartverscheurende relaas over dementie en de gevolgen daarvan op de patiënte en haar directe omgeving zijn even tragisch als grappig op zijn tijd.

‘Meneer Alzheimer’
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? Borst bezoekt zijn moeder wekelijks. Soms is ze helder van geest. Ze kan ook boos zijn, de pittige dame van toen zit nog altijd in het tere mensje verborgen.

Liefdevol portret
De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van Leef! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden op indrukwekkende wijze vertolkt door Eric Corton. De regie van het theaterstuk Ma is van Benno Hoogveld, het script van Marc Veerkamp.

Aanrader!
Ma is een aanrader voor iedereen. Een voorstelling om over na te denken, door te praten en met een andere blik naar alles wat je lief is te kijken.

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505