29 juni tm 1 juli | Concours D’Élégance

restaurant Paleis het loo Apeldoorn

Gaat u vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en/of zondag 1 juli naar Concours D’Élégance op Paleis Het Loo en wilt u na afloop nagenieten met een heerlijk diner? Wij zijn vanaf 17.00 uur geopend!

Concours D’Élégance Paleis Het Loo

Het grootste klassiekersfeest van Apeldoorn

Vanaf de eerste editie in 1999 heeft het Concours d’Élégance Paleis Het Loo één doel: de mooiste auto’s laten zien die er te vinden zijn. De komende editie vindt plaats op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018.

Hét middelpunt van het evenement is natuurlijk het internationale concours, maar er is veel meer te zien dat dat. Diverse importeurs presenteren hun nieuwste modellen en tijdens de sprint is het mogelijk om fraaie klassiekers in actie te zien. Het decor is het mooist denkbare: Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Natuurlijk is het Concours d’Élégance Paleis Het Loo in eerste instantie bedoeld voor autoliefhebbers. Door de sfeer en ambiance is het echter een uitstapje dat ook uitstekend geschikt is voor het hele gezin, om met vrienden te ondernemen of om zakenrelaties uit te nodigen. Op de Royal Fair zijn tientallen kraampjes te vinden met uiteenlopende artikelen, van mode en sieraden tot kunst.

https://www.concourselegance.com

Restaurant dichtbij Paleis het Loo

De Bon Vivant ligt op zo’n tien minuten loopafstand van Paleis Het Loo. Ideaal om gratis bij ons aan de Loolaan te parkeren en te lopen naar Concours D’Élégance. Na afloop wandelt u terug naar uw auto en schuift u, voor u vertrekt, eerst nog even bij ons aan voor een heerlijk diner. Het is dan immers etenstijd!

Dineren bij De Bon Vivant

Nog even nagenieten na een gezellig dagje auto’s kijken op Concours D’Élégance? Komt u dan vanaf 17.00 uur bij ons dineren op ons heerlijke terras of in het gezellige restaurant!

Wij serveren al een 3-gangen menu vanaf € 34,50!

Klik hier om de menukaart te bekijken

Reserveren?

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505