8 juni | Le Roux & D’Anjou in Orpheus

Gaat u vrijdag 8 juni naar de voorstelling “Le Roux & D’Anjou” in theater Orpheus en heeft u geen zin en tijd om te koken? Wij wel!!

Reserveer uw tafel online en wij zorgen ervoor dat u op tijd bij de voorstelling bent!

Le Roux & D’Anjou – Echte liefde

Absolutely Fabulous!

“Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou draaien er niet omheen: ze zijn allebei gek op de Britse comedyserie Absolutely Fabulous. En daar hebben ze hun eigen absurde en muzikale voorstelling Echte liefde gewoon schaamteloos op gebaseerd.

Een toneel en een cabaretwijf vormen samen dit gloednieuwe duo dat nogal moeite heeft het tempo van de wereld bij te benen. Met de moed der wanhoop wordt er gezongen, gedanst, gevochten en getroost. Mannen mogen ook mee. Misschien dat ze er dan eindelijk eens wat meer van gaan snappen.”

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Wij serveren al een 3-gangenmenu vanaf € 34,50!  Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505