24 en 25 juni | Het Pauperparadijs in Orpheus

Gaat u 24 of 25 juni naar de voorstelling Het Pauperparadijs in schouwburg Orpheus en wilt u dat combineren met een heerlijk diner? Wij zitten op slechts 5 minuten loopafstand van Orpheus!

Het Pauperparadijs – Try out

“Na het grote succes in Veenhuizen en ter voorbereiding op Koninklijk Theater Carré, speelt Het Pauperparadijs op zondag 24 juni en maandag 25 juni om 20:00 uur in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Bijna 100.000 bezoekers genoten de afgelopen twee zomers al van deze bijzonder actuele voorstelling van Tom de Ket (De Verleiders), gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen. Met indrukwekkende live muziek van LAVALU en een spectaculair (video)decor.

Het Pauperparadijs vertelt een van de meest dramatische, verborgen geschiedenissen van Nederland. In de 19e eeuw was de armoede in Amsterdam en andere steden enorm. Tienduizenden weeskinderen en paupers werden op een schip gezet naar Drenthe om daar een heropvoeding te krijgen. Maar wat begon als een idealistisch experiment om de armoede uit te roeien, liep in de praktijk uit op een drama.

Het Pauperparadijs vertelt het verhaal van de Amsterdamse weesjongen Teunis, die plotseling gedeporteerd wordt naar Veenhuizen. Hij zoekt een uitweg terug naar huis, maar raakt verliefd op bewakers-dochter Cato. Hun verboden liefde en de ongelijke strijd tegen het gezag maken hun het leven onmogelijk. Uiteindelijk proberen ze te vluchten naar Amsterdam.”

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Wij serveren al een 3-gangenmenu vanaf € 34,50!  Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505