22 juni: Haringparty!

Op vrijdag 22 juni, van 16.00 uur t/m 20.00 uur organiseren wij traditiegetrouw weer onze haringparty! Deze wordt speciaal georganiseerd voor ondernemers. 

Klik hier om uw kaarten te bestellen.

HET GOEDE DOEL: NEW DAY IMPACT

New Day Impact is een organisatie voor ontwikkelings- samenwerking, werkend vanuit een christelijke identiteit. New Day Impact ontwikkelt structureel en duurzaam op het gebied van zorg, welzijn of educatie voor projecten in Albanië en Kosovo.

We brengen graag mensen in beweging! Met missie reizen zijn er heel veel betrokken vrijwilligers, zakenrelaties en business partners mee op reis geweest en hebben met eigen ogen de projecten van New Day Impact kunnen zien.

DE BON VIVANT

Op een toplocatie aan de vorstelijke Loolaan in Apeldoorn is Restaurant De Bon Vivant gevestigd. Gastvrijheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De Bon Vivant is vooral bekend om de streekgerechten bereid met het Wild van de Veluwe. Maar met de komst van de Hollandse Haring is er een nieuw initiatief aan de Loolaan: de Nieuw Haringparty. Waarom? Om samen te genieten van de maatjesharing, maar ook van het leven, vrienden, muziek, gezelligheid! Daarbij zal de opbrengst van het veilen van het haringvaatje naar Stichting New Day Impact gaan.

WAT STAAT ER OP HET MENU?

  • Heerlijke haring, maar ook voortreffelijke hapjes, zoals: Carpacciobonbons, Gerookte Zwijnsham met chutney en Gazpacho
  • Wijn proeverij van diverse wijnleveranciers Franse wijnen van De Heeren van Heusden en Italiaanste wijnen van Vinoviccio.
  • Sigaren
  • Arrival of the herring
  • Chanson de Poison en diverse artiesten
  • Kortom: al deze ingrediënten horen bij De nieuwe haring party

Dresscode en parkeren

Dresscode: Summer chic,
Vrij parkeren in de Loolaan, Bosweg of straten eromheen

Kaarten bestellen?

Klik hier om online kaarten te bestellen. De kaarten zijn All-in (haring, buffet, drankjes en entertainment).