21 mei | Annie MG Schmidt Orpheus

Gaat u op 2e Pinksterdag naar de Annie MG Schmidt musical in Orpheus en wilt u na de voorstelling lekker dineren? Wij zijn vanaf 17.00 uur geopend!

Was getekend, Annie M.G.

Bestseller

Annejet van der Zijl dook in het leven van Annie en schreef er een bestseller over: Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt. Dat verhaal komt tot leven, op het podium van Theater Orpheus!

De allermooiste liedjes

Was getekend, Annie M.G. Schmidt zou zomaar eens de meest indrukwekkende musicalproductie dit seizoen kunnen worden, met hoofdrollen voor Simone Kleinsma als Annie en William Spaaij als haar zoon Flip. En natuurlijk zitten de bekendste nummers die Annie met Harry Bannink schreef erin. Zoals Op een mooie Pinksterdag, Margootje, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag en Vluchten kan niet meer.

Kom nagenieten bij De Bon Vivant!

Na de voorstelling heerlijk nagenieten op een zonovergoten terras? Vanaf Orpheus loopt u in enkele minuten naar ons restaurant. Ook kunt u gratis bij ons aan de Loolaan parkeren!

Vanaf 17.00 uur staan wij voor u klaar met heerlijke aperitieven, wijn en smaakvolle gerechten! Heeft u trouwens onze Gin Tonics al eens geproefd?

Menukaart

Bij ons kunt u kiezen uit heerlijke gerechten uit het seizoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van lam, asperges of kreeft? Onze nieuwe nieuwe specialiteitenkaart gaat vanaf 18 mei in en u kiest al een 3-gangenmenu vanaf € 34,50!

Benieuwd naar al onze gerechten? Klik hier om de menukaart te bekijken!

PS. Speciaal voor Pinksteren hebben wij naast onze menukaart ook een overheerlijk Pinkstermenu samengesteld. Bekijk hier ons Pinkstermenu

Reserveer uw tafel online

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505