12 oktober | Jan Smit in Orpheus

Gaat u op vrijdag 12 oktober naar Jan Smit in schouwburg Orpheus? Maak uw avond compleet met een bezoek aan ons restaurant! Wij zijn gelegen op loopafstand van Orpheus en u parkeert bij ons gratis aan de Loolaan.

Jan Smit – Met andere woorden

“Na een periode van bijna 5 jaar zal Jan Smit vanaf dit najaar weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatershow getiteld Met Andere Woorden staat in het teken van zijn nieuwe album en neemt de bezoeker mee op een muzikale reis. Na het grote Duitse succes met KLUBBB3, de Elfstedentour en de Arena-concerten met De Toppers terug naar de basis. Jan Smit, intiem en gewoon vertrouwd.”

Kijk voor meer informatie op de website van Orpheus of Jan Smit.

Restaurant dichtbij Orpheus

Restaurant De Bon vivant is een restaurant dichtbij Orpheus. Ons restaurant bevindt zich op 5 min. loopafstand en parkeren kan bij ons gratis aan de Loolaan!

Speciaal “Theather” menu

Om te kunnen garanderen dat u op tijd bij uw voorstelling komt, hebben wij speciaal het Theater menu ontwikkeld. Tijdens uw reservering geeft u aan dat u naar een voorstelling in Orpheus gaat. Hierdoor weten wij dat u weer op tijd weg moet en zorgen wij ervoor dat de gerechten in uw tijdsbestek geserveerd worden. Op de bon in de keuken komt te staan “theater menu” en worden uw gerechten speciaal eerder bereid. U kunt gewoon gerechten eten van onze menukaart en zodoende van een heerlijke avond genieten.

Menukaart

Gezellig uit eten én een voorstelling bij Orpheus bijwonen? Wij serveren al een 3-gangenmenu vanaf € 34,50!  Klik hier om de menukaart te bekijken.

Reserveer nu online en u bent op tijd bij Orpheus!

Klik hier om online te reserveren! of bel met 055- 5787 505